Technisch kader

Het doel van het technisch kader is om de jeugd- en de seniorenteams binnen HV Grol te kunnen laten deelnemen aan trainingen en wedstrijden binnen de handbalsport. Hieronder valt het aanstellen van trainers, het opleiden en begeleiden van scheidsrechters, het indelen van trainingsuren, het opstellen van een zaaldienstrooster voor de wedstrijden, het indelen van scheidsrechters, controle houden op de materialen voor trainingen en wedstrijden en communicatie met de jeugd- en de seniorenleden. Met deze activiteiten draagt het technische kader bij aan continuïteit en vooruitgang van de handbalsport binnen HV Grol.  

Voorzitter: Esther Klein Zeggelink
Wedstrijdsecretariaat:  Marieke Rots
Coördinator scheidsrechters: Sandra Levers
Coördinator scheidsrechters jeugd: Mariska Tuinte en Joyce Rots
Coördinator Sportlink: Marieke Rots
Coördinator zaaldiensten: Lisan Everink
Coördinator jeugd: Sanne Slütter
Aanspreekpunt jeugd: Debbie Willemsen en Dorien Koppelman
Algemeen lid: Marja Overkamp en Merle te Bogt

Sponsor- en activiteitencommissie

De sponsor- en activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het verwerven van financiën uit sponsoring en subsidies die bijdragen aan de nevenactiviteiten buiten het handballen om. Bijvoorbeeld financiering van sportkleding, kampen, toernooien en jubilea. Mooi voorbeeld hiervan is onze jaarlijks terugkerende toiletpapieractie. Al deze activiteiten vergroten de saamhorigheid binnen onze gezellige handbalvereniging. 

Binnen HV Grol zijn er vele vormen van sponsoring mogelijk, onder andere het plaatsen van een reclamebord in de sporthal,
kledingsponsoring en of een advertentie op onze website.
Wellicht heeft u zelf wel een idee om onze club te sponsoren. Wij staan altijd open voor uw ideeën!

Hebben wij uw interesse gewekt? De sponsorcommissie van HV Grol geeft u graag meer uitleg over de sponsormogelijkheden bij onze club.
U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen. 

Ook is de commissie gedurende het hele jaar bezig met het organiseren van gezellige en sportieve activiteiten, die los staan van de reguliere handbalcompetities. Niet voor niets zijn we één van de gezelligste handbalverenigingen van de hele Achterhoek. Mocht je vragen, opmerkingen of een origineel idee hebben voor een activiteit, dan kun je altijd één van de commissieleden aanspreken. Of stuur een e-mail!

Voorzitter: Carlijn Bleumink
Algemeen lid: Chantal Kamphuis, Margo Porskamp, Melanie Pos

Beachhandbalcommissie

Handbal op het strand bij HV Grol

Het beachen gebeurt na het reguliere zaalseizoen. Beachhandbal is erg leuk om te doen, vrij pittig en zeer aantrekkelijk om naar te kijken.  

Algemeen lid: Lucie Hulshof, Nathalie Platter

PR commissie

De public relations commissie houdt zich bezig met het positief promoten van de vereniging, zowel binnen de vereniging als naar buiten toe. Ze zorgen bijvoorbeeld dat HV Grol voldoende aandacht krijgt in de media zoals Facebook, Instagram en lokale kranten (Streekgids en Groenlose Gids).

Wil je graag nieuws, wedstrijdverslagen of activiteiten van HV Grol delen? Mail ons dan.

Voorzitter: Ivo te Kortschot
Algemeen lid: Chantal Grothe en Dion Udo
Website: Chantal Grothe, Dion Udo, Hennie Woeltjes en Ivo te Kortschot.

Kledingbeheer

Kledingbeheer is verantwoordelijk voor de uitgifte en beheer van de sportkleding. De competitiespelende teams ontvangen een kledingset (shirt, broekje en trainingspak) van de vereniging in de verenigingskleuren. Ben je uit je trainingspak gegroeid, neem dan contact op met Petra. 

Kledingbeheerder: Petra ter Bogt